Designs of the Time presenteert: FUEGO.

Een stoffencollectie die tot de verbeelding spreekt… stel je voor dat de kleuren van de aarde oplaaien in een wild vlammend vuur. Elke tint gloeit met een ongekende warmte en helderheid. Texturen worden ruwer en wekken visioenen op van de elementen waaruit ze zijn gemaakt. Het vuur verwarmt je – het voelt geruststellend, maar het maakt ook je onverschrokken kant wakker. Je wilt de mystieke vreugde van de brandende kleuren vastleggen, om voor altijd het brandende gevoel te koesteren dat ze in je opwekken.

Deze vurige dans van kleuren en texturen vormt het vision-board van FUEGO, de nieuwst collectie van het Belgische stoffen ontwerpbedrijf Designs of the Time. Ze vonden inspiratie in Zuid-Amerika, waar ze de subtiele tonen van de inheemse bevolking ontmoeten. Van hun levendige dansen tot de rijke smaken in hun keuken – in Zuid-Amerika herleeft je innerlijke vuur zoals nergens anders.

FUEGO combineert rijke materialen en ambachtelijke processen met het typische Zuid-Amerikaanse kleurenpalet. Zachte, neutrale kleuren en pittige tinten rood, groen, blauw en geel komen samen in een unieke reeks texturen voor thuis. Mengsels van linnen en duurzame hennep zorgen voor een luchtig gevoel dat licht is als de wind. Ruwere, dichter geweven kwaliteiten lijken op de rauwe, onbehandelde natuur en het pittige karakter waar deze stoffen door zijn geïnspireerd. De innovatieve toevoegingen van zuiver scheerwol en luxueus fluweel belichamen het zachte en onaangetaste karakter van de elementen. Deze collectie verenigt interieurstoffen van de hoogste kwaliteit en in de meest unieke stijlen. FUEGO is niet zomaar een collectie, maar een bewuste keuze, het is divers genoeg om een interieur aan te kleden in elke levensstijl, zowel voor minimalisten als voor de liefhebbers van gewaagde combinaties. Wie je ook bent en wat je interieurstijl ook is, FUEGO zal het vuur in je huis en in je hart aanwakkeren.

Ontdek jouw innerlijke vuur in de nieuwe collectie ‘FUEGO’ van Designs of the Time bij Wilma Interieurinspiratie.