Skip to main content
  • Don't choose the ordinary

  • Details make the design

  • Elegance never fades

  • Creativity takes courage

  • An interior is the reflection of your soul

Bas en Iris &

Al 8 jaar vaste klant bij Wilma omdat het altijd helemaal aansluit op onze wensen! Na een leuk gesprek in de prachtige studio in Lemmer hadden wij onze nieuwe eethoek al helemaal voor ogen. Het resultaat is nóg mooier geworden dan we ons voor konden stellen. Super bedankt voor de creativiteit (die wij missen) Wilma en stagiair Tarah!

 

Bas & Iris
(Zwijndrecht)

 

Johan en Nynke &

Wij hadden de wens om onze benedenverdieping opnieuw in te richten. Hiervoor hebben we Wilma ingeschakeld, die bij ons thuis kwam kijken. Al snel kreeg ze een indruk van onze smaak en welke kleuren goed bij ons zouden passen. Wilma heeft ons in alles ontzorgd, dit was mogelijk door de vele contacten die zij met leveranciers heeft.

Het resultaat is onder andere een mooie nieuwe keuken en een inrichting waar we ontzettend blij mee zijn. Alles klopt en het past echt bij elkaar. Een prachtig en sfeervol geheel! We zijn er erg blij mee. Bedankt Wilma.Johan & Nynke
(Burgum)

Nieuwe inrichting met Wilma Interieur

 

Yvonne Dotinga &

Wat is Wilma een topper! Ze heeft ons zo goed geholpen met de B&B Dok20, ze denkt heel goed mee, ze komt met goede adviezen, is heel oplossingsgericht, zo fijn!! Het resultaat is prachtig gewoden.Yvonne Dotinga
(Lemmer)

 

Marieke en Age &

Dankzij de fijne samenwerking met Wilma is ons huis helemaal compleet. Onze wensen en smaak zijn meegenomen, waardoor ons huis nu helemaal “perfect thuis” voelt.

Marieke en Age Okkema
(Siegerswoude)

Annet en Jan &

“Wilma heeft met haar kleur- en stijladvies voor rust en ruimte gezorgd in onze woonkamer! Met warme kleuren op de muur, nieuwe meubelen en accessoires is ons huis zoveel gezelliger geworden. Ze is altijd bereikbaar en neemt alle tijd voor je. Een echte aanrader!”

Annet

Jan en Joke &

Wilma heeft ons op allerlei gebied geadviseerd wat betreft kleuren, verf en inrichting van onze nieuwbouw woning. Het eindresultaat is prachtig geworden, we hadden dit zelf nooit zo op deze manier bedacht! Daarnaast stond ze altijd klaar voor tips en advies. Heel erg bedankt Wilma!"

 
Jan en Joke
(De Veenhoop)


Henk &

Wilma is een TOP vrouw. Ik heb een appartement gekocht en wist me eigenlijk geen raad met de inrichting. Ze heeft me heel erg geholpen om een interieur te creeren dat bij mij past. De geleverde meubels zijn top. We hebben veel telefonisch besproken en het is een prachtig geheel geworden. Ik rij graag naar Lemmer om de door mij bestelde spullen op te halen. Heel erg bedankt Wilma."

 
Henk
(Weesp)
Dolf en Greetje &

“Al heel veel jaren adviseert Wilma ons met de inrichting van onze woning. Een half jaar geleden heeft ze samen met ons een plan gemaakt voor het vernieuwen van de bovenverdieping. Nieuwe kleuren, meubels en accessoires. Het geheel wordt prachtig en is precies zoals we het zelf mooi vinden. En zoals altijd, alles klopt en is helemaal naar onze smaak. Wilma luistert goed en geeft de juiste adviezen die bij ons passen. De nieuwe sfeerstudio in Lemmer is een feestje om naar toe te gaan. De studio laat precies zien waar Wilma voor staat; gevoel voor sfeer en smaak. Kortom, een echte professional."

 
Dolf en Greetje
(Grootegast)
Harm & Ymkje &

“Na een aantal jaren zelf te hebben geëxperimenteerd met het interieur van onze nieuwbouwwoning ( en we niet tevreden waren) hebben we Wilma Interieur bij ons thuis uitgenodigd voor advies. Wij waren op zoek naar een gezellige en vooral warme sfeer.
Wilma had alle tijd voor ons en luisterde naar onze wensen. Ze maakte een prachtig interieur plan van warme kleuren op de muren, deuren en kozijnen. inclusief een voorstel voor een prachtige bank, vloerkleed en gordijnen.

Harm en ik hebben een zeer verschillende smaak, ik kies vaak voor veilig en Harm durft wat extremere keuzes te maken. Wilma heeft een mooie balans van ons beide in het interieur gecreëerd. Wij hebben er voor gekozen om een dagje met Wilma naar de showrooms van haar leveranciers te gaan in verband met het aanschaffen van een nieuwe bank, fauteuils, vloerkleed, gordijnen, jaloezieën en nieuwe lampen. Zo wordt voel- en zichtbaar wat je op plaatjes en via internet niet ervaart. Wat een keuze en wat fijn om samen met haar door deze bomen toch het bos te blijven zien. En wat zijn we blij met de keuze voor de fauteuils met de gewaagde print!
Het was een zeer gezellige geslaagde dag en het voelde zo vertrouwd.
Na het schilderwerk en het plaatsen van de nieuwe meubels e.d hebben we samen met Wilma ons huis met accessoires compleet gemaakt. Ze heeft van ons huis echt een thuis gemaakt zoals we het zelf nooit bedacht zouden hebben.

We hebben hierdoor zoveel vertrouwen in Wilma gekregen dat we haar inmiddels opdracht hebben gegeven om de kantoren en de kantine van ons bedrijf een metamorfose te geven.

Onze ervaring met Wilma: Ze is eerlijk, lief, geduldig, vertrouwd, ze kan goed kunnen luisteren en is zeer vakkundig.

Wilma heel erg bedankt.”

Harm & Ymkje

Henk & Yvonne &

“Onlangs vloog ons jongste kind uit. De laatste van de vier. Er bleef een leeg nest over waar de ziel uit was. Onze bovenetages waren aan een grondige make-over toe. Eigenlijk zagen we er zelf geen gat in, en kwamen we niet verder dan wat losse ideeën. Daarom hebben we Wilma bij onze plannen betrokken. Zij kwam met de suggesties voor de kleuren, materialen en styling. Het is een totale metamorfose geworden, waarbij we eigenlijk alles aan Wilma hebben over gelaten. Soms voelde dat best spannend, want er zijn grote veranderingen doorgevoerd, waarbij Wilma ons uit onze comfort zone heeft gehaald. Maar, het eindresultaat is werkelijk prachtig geworden! We zijn er heel blij mee. Ook de plaats die enkele dierbare oude spullen hebben gekregen is echt heel mooi. Het is chique geworden, maar we voelen ons er 100% thuis.”

 

Henk & Yvonne

Succesverhalen

Lees de verschillende reviews, ontdek wat anderen zeggen over Wilma Interieur. Bekijk de beelden om een indruk te krijgen van de verschillende mogelijkheden en interieurprojecten.