Skip to main content
  • Don't choose the ordinary

  • Details make the design

  • Elegance never fades

  • Creativity takes courage

  • An interior is the reflection of your soul

Annet en Jan &

“Wilma heeft met haar kleur- en stijladvies voor rust en ruimte gezorgd in onze woonkamer! Met warme kleuren op de muur, nieuwe meubelen en accessoires is ons huis zoveel gezelliger geworden. Ze is altijd bereikbaar en neemt alle tijd voor je. Een echte aanrader!”

Annet

Harm & Ymkje &

“Na een aantal jaren zelf te hebben geëxperimenteerd met het interieur van onze nieuwbouwwoning ( en we niet tevreden waren) hebben we Wilma Interieur bij ons thuis uitgenodigd voor advies. Wij waren op zoek naar een gezellige en vooral warme sfeer.
Wilma had alle tijd voor ons en luisterde naar onze wensen. Ze maakte een prachtig interieur plan van warme kleuren op de muren, deuren en kozijnen. inclusief een voorstel voor een prachtige bank, vloerkleed en gordijnen.

Harm en ik hebben een zeer verschillende smaak, ik kies vaak voor veilig en Harm durft wat extremere keuzes te maken. Wilma heeft een mooie balans van ons beide in het interieur gecreëerd. Wij hebben er voor gekozen om een dagje met Wilma naar de showrooms van haar leveranciers te gaan in verband met het aanschaffen van een nieuwe bank, fauteuils, vloerkleed, gordijnen, jaloezieën en nieuwe lampen. Zo wordt voel- en zichtbaar wat je op plaatjes en via internet niet ervaart. Wat een keuze en wat fijn om samen met haar door deze bomen toch het bos te blijven zien. En wat zijn we blij met de keuze voor de fauteuils met de gewaagde print!
Het was een zeer gezellige geslaagde dag en het voelde zo vertrouwd.
Na het schilderwerk en het plaatsen van de nieuwe meubels e.d hebben we samen met Wilma ons huis met accessoires compleet gemaakt. Ze heeft van ons huis echt een thuis gemaakt zoals we het zelf nooit bedacht zouden hebben.

We hebben hierdoor zoveel vertrouwen in Wilma gekregen dat we haar inmiddels opdracht hebben gegeven om de kantoren en de kantine van ons bedrijf een metamorfose te geven.

Onze ervaring met Wilma: Ze is eerlijk, lief, geduldig, vertrouwd, ze kan goed kunnen luisteren en is zeer vakkundig.

Wilma heel erg bedankt.”

Harm & Ymkje

Henk & Yvonne &

“Onlangs vloog ons jongste kind uit. De laatste van de vier. Er bleef een leeg nest over waar de ziel uit was. Onze bovenetages waren aan een grondige make-over toe. Eigenlijk zagen we er zelf geen gat in, en kwamen we niet verder dan wat losse ideeën. Daarom hebben we Wilma bij onze plannen betrokken. Zij kwam met de suggesties voor de kleuren, materialen en styling. Het is een totale metamorfose geworden, waarbij we eigenlijk alles aan Wilma hebben over gelaten. Soms voelde dat best spannend, want er zijn grote veranderingen doorgevoerd, waarbij Wilma ons uit onze comfort zone heeft gehaald. Maar, het eindresultaat is werkelijk prachtig geworden! We zijn er heel blij mee. Ook de plaats die enkele dierbare oude spullen hebben gekregen is echt heel mooi. Het is chique geworden, maar we voelen ons er 100% thuis.”

 

Henk & Yvonne
Anno & Elly &

“Hoe maak je van een huis dat je al kent je eigen huis? Die vraag stelden wij aan Wilma nadat wij het huis van een familielid hadden gekocht. Gelukkig wist Wilma raad.

Ze heeft ons geholpen met het uitzoeken van nieuwe (warme) kleuren en andere meubels. Ze is zelfs met ons naar een leverancier afgereisd om nieuwe banken, een fauteuil en een poef uit te zoeken. Niks is haar teveel om de juiste dingen op elkaar af te stemmen. Fijn! Wij hebben Wilma haar advies dan ook opgevolgd, al vonden wij het zo nu en dan best spannend. In het verleden kozen wij altijd voor de “veilige” kleuren zoals wit, grijs en beige. Nu hebben we  kleur in het interieur, twee stijlvolle banken in een groene, glanzende stof in plaats van onze oude grijze bank, en een bijpassende okergele fauteuil in plaats van een beige. Dat is wel even wat anders! Het resultaat is boven verwachting!  Wat een sfeer, het is echt mooi geworden!

Dankzij Wilma voelt het ons bekende huis nu echt als ons eigen thuis. Een echte aanrader!”

Anno & Elly

Robert &

“Wilma is een topper en haar sfeerstudio is prachtig!

Wilma heeft de re-styling van de benedenverdieping van mijn woning gedaan en het resultaat is ronduit geweldig!

Door middel van een paar eenvoudige vragen weet ze precies het juiste plan op te stellen, inclusief kleur-advies, meubels, verlichting, raambekleding en accessoires. Haar ideeën zij verfrissend en verrassend en ze weet alles perfect op elkaar af te stemmen zodat er een mooi totaal-plaatje ontstaat.

Haar sfeerstudio biedt zoveel moois, je vindt hier alles om je huis stijlvol in te richten. Als je iets anders wilt dan helpt Wilma je om bij de verschillende leveranciers waar ze mee samenwerkt te vinden wat je zoekt.

Dank je wel voor de fijne samenwerking Wilma!”

Robert uit Ede

Robert

Kees & Marian &

“Wat zijn we blij met het resultaat van het kleur- en sfeeradvies voor ons interieur. We vonden het spannend toen Wilma op bezoek kwam en ons interieur onder de loep nam. Toen eenmaal duidelijk was welke sfeer en stijl we zochten, Frans landelijk met kleuren uit de Provence, zijn we aan de slag gegaan. Haar adviezen, ook tijdens de periode van verandering, waren een gouden greep. We zouden het zo weer doen! Weloverwogen, in ons eigen tempo, met onze eigen inbreng en steeds met een goed gevoel. Ons huis is af…. alhoewel… de bovenverdieping….”
(Lees hier het hele artikel over de familie..)

Kees & Marian

Succesverhalen

Lees de verschillende reviews, ontdek wat anderen zeggen over Wilma Interieur. Bekijk de beelden om een indruk te krijgen van de verschillende mogelijkheden en interieurprojecten.