Skip to main content
  • Don't choose the ordinary

  • Details make the design

  • Elegance never fades

  • Creativity takes courage

  • An interior is the reflection of your soul

L’Authentique

L’Authentique maakt vakmanschap toegankelijk door hoogwaardige, zelf gemaakte verf en interieurartikelen te ontwerpen, produceren en te leveren. Door de producten van L’Authentique krijgt eenieder de mogelijkheid om een echte beleving toe te voegen aan het interieur; stijlvolle producten met oog voor detail.

L’Authentique is een stijlvol, minimalistisch verf- en interieurmerk met focus op kwalitatief hoogwaardige producten, interieurstyling, Scandinavisch design en ambacht. Met kennis, passie en vakmanschap brengt L’Authentique elementen die perfect aansluiten bij een elegant, tijdloos en modern interieur.

Ontstaan vanuit de passie voor interieur en design creëerde en ontwikkelde Sylvia Schouten haar eigen producten. Begonnen met verf, groeide het merk L’Authentique in enkele jaren uit tot een uniek en eigentijds interieurmerk, waar na enige jaren van groei de tak interieurdesign aan werd toegevoegd. Altijd van hoge kwaliteit, een uniek design en met de hand gemaakt… Zonder mee te gaan met snelle trends en momentopnames vult Sylvia met het merk L’Authentique ruimtes die sfeer overbrengen, beleving creëren en minimalistisch ogen. De collectie, zowel de verfartikelen als de meubelstukken, brengen blikvangers in het interieur, zonder de balans tussen subtiliteit en daadkracht te verliezen.

Stappenplan L’Authentique