Skip to main content
  • Don't choose the ordinary

  • Details make the design

  • Elegance never fades

  • Creativity takes courage

  • An interior is the reflection of your soul

Passion for Linen

Bij Passion for Linen werken ze uitsluitend samen met de beste Europese producenten om de goede kwaliteit van hun linnen home producten te kunnen garanderen. Je vindt dekbedovertrekken van 100% linnen, maar ook beddengoed van linnen gecombineerd met puur satijn. Ook voor prachtig gekleurde plaids en zijdezachte handdoeken ben je bij Passion for Linen aan het juiste adres. Alhoewel ze elk jaar nieuwe producten toevoegen aan de collectie, geloven ze in de kracht van een tijdloos assortiment. Dit betekent dat het product dat je vandaag koopt, over een aantal jaar nog steeds een onderdeel vormt van hun collectie.

Niks zo vervelend als een slechte nachtrust. Omdat iedereen het verdient om heerlijk te kunnen slapen, ontwikkelen ze bij Passion for Linen al sinds 2012 onze eigen betaalbare collectie linnen dekbedovertrekken. Deze stof blijkt namelijk een flink aantal positieve eigenschappen te bevatten, die ervoor zorgen dat je makkelijk in slaap valt en de volgende ochtend weer heerlijk uitgerust wakker wordt. Wat begon met een selectie dekbedovertrekken is inmiddels uitgegroeid tot een rijk assortiment linnen producten, gemaakt met oog voor detail.

Kies je stijl 

Alhoewel alle producten van Passion for Linen voorzien zijn van een natuurlijke uitstraling, is ieder item uniek. Iedere slaapkamer is dat namelijk ook. Ben je op zoek naar stoer bedlinnen om de industriële uitstraling van je interieur te onderstrepen? Of is het een dekbedovertrek in landelijke uitvoering waarmee je extra warmte wilt creëren in huis? Bij Passion for Linen vind je de meest luxe eyecatchers, in de stijl die bij jou past.